Naar Deco Enzo Homepage
 

Styling & Advies

Een andere sfeer in huis, of gaat u binnenkort verhuizen?

* Welke kleuren en verfsoorten geven net dat speciale effect dat u zoekt?
* Maakt deze kleur de kamer nu groter of kleiner?
* Hoe maak ik nu die landelijke of juist moderne sfeer?
* Wat voor soort bank moet ik dan nemen en welke stof?

Zo maar een paar vragen die misschien bij u leven.

Een goed gekozen kleur versterkt uw inrichting, uw gordijnen, de vloer, uw meubels, enzovoort. Een goed gekozen kleur verrijkt de uitstraling en maakt het compleet.
En als daar dan ook de meubels, verlichting en de juiste accessoires op afgestemd zijn, voelt uw huis als een warme deken!

Maar ook wanneer uw basis al goed is, maar het lastig vindt om de juiste accessoires of verlichting te kiezen. Ik kan u daarbij helpen.
Heeft u interesse? Kom dan vrijblijvend langs of bel me voor een afspraak bij u thuis.

Wat vindt men van Deco Enzo?

Wat begon met het opknappen van het plafond en wanden, werd uiteindelijk een compleet nieuwe styling van de woonkamer en serre.

Via vrienden kwamen wij in aanraking met Erica van Deco Enzo. En dan zie je hoe een professionele blik, verrassende en mooie ideeŽn kan opleveren. Dit natuurlijk in goed overleg met ons. De keuze om een smalle koof te maken, waarin de TV kon worden opgehangen en een CV-leiding kon worden weggewerkt, vonden we best wel gewaagd, maar inderdaad had Erica gelijk.
Het levert ruimte op en geeft een strak accent in onze woonkamer. De kleurstelling van de wanden, stijlvolle in-betweens en een mooi vloerkleed vormen een sfeervol geheel. Ook werden alle lampen vervangen en smaakvolle accessoires aan het interieur toegevoegd.

Alles met elkaar zijn wij blij met het eindresultaat en hopen hier lang van te genieten, met dank aan Deco Enzo!

Mirjam Gieling


Zeven jaar geleden kochten we een groot kantoorpand. Aan de voorkant hebben we toen een woonkamer gemaakt. Alles opnieuw geschilderd en een leuk behang.
Dit is ons nooit goed bevallen, vooral de gordijnen, daar hebben wij ons flink aan lopen ergeren.

Na enige jaren werd de kamer in beslag genomen om er weer een kantoorruimte van te maken. Zes jaar later kreeg ik mijn kantoorruimte weer terug om er weer een woonkamer van te maken.
Ojee, dacht ik, hoe gaan we dit nu weer inrichten met zeven raamkozijnen. In de krant had ik iets gelezen over Deco Enzo in Venhuizen en nieuwsgierig als ik ben heb ik Erica een mailtje gestuurd.
Erica vertelde dat ze graag langs wilde komen.

In de tussentijd ook nog even de winkel bezocht, daar was ik gelijk verkocht. Wat een leuke spullen.
De kleuren en het sloophoutbehang wat Erica liet zien was prachtig. Deze kleurencombinatie was een schot in de roos.
Nog een grote hoekbank gekocht en "in between" gordijnen.
Een aantal weken later kwam Erica met haar spullen.
In een woord prachtig en ze had ook nog spullen mee voor onze hal. We hebben alle spullen gekocht.

Erica is een leuke lieve vrouw met een hele goede smaak. Wij zijn erg tevreden en als we volgend jaar onze gang gaan opknappen dan gaan we weer naar Erica toe.

Erica bedankt!

Groetjes Tiny Pennekamp


Wij hadden al heel lang het idee om onze kamer opnieuw in te richten. Via een collega had ik gehoord dat Erica bij je aan huis komt, dat idee stond ons wel aan.
We kwamen Erica toevallig tegen op een beurs in Wieringerwerf en de afspraak was gelijk gemaakt. Ze kwam bij ons langs en had gelijk al ideeŽn.

Zelf dachten wij, omdat onze kamer niet zo groot is, dat we geen grote eettafel konden nemen. Nu staat er een tafel van 220 cm bij 100 cm in de kamer en het staat echt prachtig. Samen met Erica hebben we de kleuren en meubels uitgezocht.
Nadat de kamer verbouwd was kwam Erica met de meubels en de accessoires. Het is echt heel mooi geworden. Als wij nu in kamer zitten kunnen we echt met z’n tweeŽn genieten en dan zeggen we tegen elkaar: "Wat is het toch mooi geworden".

Groetjes Jaap en Afra


De zondags krant rolde in de bus, even met een heerlijk kopje koffie lezen.
Daar viel mijn oog op een woonadvertentie, zag er zo leuk uit, dat ik dacht ik ga er eens een kijkje nemen.

Nou...ik heb het geweten. Tot mijn verbazing wat een prachtige woonwinkel met zoveel mooie spullen.
Ik was op slag verliefd en ja...ik vond eigenlijk alles mooi!

Zo ben ik in contact gekomen met Erica, het klikte meteen, zo'n warme en aardige vrouw.
Eerst wat spulletjes bekeken, maar toen wist ik het niet meer verder. Ik wilde eigenlijk alles wel veranderen.
Erica stelde voor een afspraak te maken, dan kon ze zien hoe of wat.
Afspraak gemaakt, voor je het weet stond alles goed, had ik zelf nooit aan gedacht.
Het voelde gelijk als een warme deken. Ik wilde niet alles tegelijk, dan kon ik rustig wennen aan de mooie spullen.

Erica wij zijn heel erg blij met jou woonwinkel en vooral met jou bijzondere warme uitstraling en hulp.

Nees en Ingrid Toornman


Wij (Cor en Jannie) hebben verleden jaar een nieuwe woning laten bouwen. Dat betekende een jaar van veel dingen uitzoeken en beslissingen nemen.

Zo zijn we bij het Streker Tegelhuis plavuizen gaan uitzoeken. We vonden een stukje vloer erg mooi, maar voor de kleur wilden we het toch bij daglicht zien. Daar onze hele benedenverdieping met dezelfde tegel moest, vonden we dat wel belangrijk.
We konden bij iemand kijken in Venhuizen en dat was bij Erica thuis. Zo zijn wij dus in contact gekomen met Erica.

De klik was er meteen. Erica is namelijk een spontane en vrolijke vrouw. Ze vertelde dat ze bij het Streker Tegelhuis werkte, waarop wij vroegen of ze ons met het uitzoeken van sanitair en tegels wilde helpen. Dat lukte dus en we zijn enorm goed geholpen en geslaagd.
Kletsende voort hoorden wij dat Erica styliste is en kleuradvies geeft. Daar hebben we direct gebruik van gemaakt, want een heel huis inrichten en stylen is niet niks. Samen met Erica hebben we ons hele huis ingericht en Erica heeft het gestylt en het resultaat is fantastisch

We genieten enorm van ons nieuwe huis en inrichting en krijgen alleen maar lof. We zijn Erica dan ook erg dankbaar voor al haar inzet en werk wat zij er aan gehad heeft. Ze heeft een heel goede smaak en kan de mensen erg goed advies geven en daarbij is ze heel gezellig.
Een aanrader voor iedereen.

Cor en Jannie


In het voorjaar kwamen wij (man en ik) op het juiste moment Erica tegen.
Wij met het plan de gehele woonkamer een metamorfose te geven. Erica met haar kennis, inzicht en groot enthousiasme om daar een zinvol aandeel in te hebben.
Vrijblijvend kwam ze langs, wat al gauw resulteerde in handige ‘weggeeftips’ van Erica als: ‘Die stoel daar neerzetten, levert optisch meer ruimte op’. En vertrouwen bij ons.
Na het doorspreken van onze wensen en haar manier van aanpak, werd er een vervolgafspraak gemaakt. Wij zouden in die tussentijd de kamer verven en behangen, zij op zoek naar geschikte woonaccessoires. En dat deed ze grondig, heel grondig.
Op de dag van de nieuwe afspraak verwachtten wij Erica met wat spulletjes, niet dat er een enorme hoeveelheid ons huis ingedragen zou worden! Lampen, kussenhoesjes (waren het er 30? 40?), windlichten, wandversieringen; noem het, en ze had het mee.
Zeker vier uur zijn we met z’n drieŽn bezig geweest. Neerzetten, wegzetten, schuiven, opnieuw verschuiven. Enerverend, maar heel veel voldoening gevend. En gezellig. Juist omdat Erica zich niet opdrong, ons steeds alle ruimte liet en goed luisterde naar wat wij wilden en vonden. Sterk vond ik dat ze ook kon zeggen dat we ergens nŪets moesten neerzetten, onder het motto: dat kan altijd nog.
Na het vertrek van Erica stond onze woonkamer vol met spullen, voorzien van prijskaartjes. Na een week zouden we weer contacten over wat wel en niet in ons bezit zou blijven. Vrijwel alles dus.
We zijn zo blij met het resultaat en genieten er dagelijks van. Geen miskopen dit keer omdat we tůch te klein of te groot kochten, of niet durfden te kopen omdat we twijfelden of het wel zou passen. Alles kon met haar klantvriendelijke werkwijze heerlijk uitgeprobeerd worden.
Uiteindelijk heeft de door Erica gestylde woonkamer ons veel tijd opgeleverd, zonder dat het frustratie gekost heeft. Dikke winst dus.
Nogmaals onze grote dank Erica. Ik zie je graag nog eens, want op die ene kast wil ik toch nog iets leuks. En o ja, de hal moet ook echt opgeknapt worden…

Vriendelijke groet,
Ina Hollander


Op de Westfriese tuinfair kwam ik in contact met Erica. De meeste spullen die ze daar had staan vond ik al leuk.
We hebben toen een afspraak gemaakt, want ik wilde graag mijn woonkeuken wat gezelliger aankleden, en in de woonkamer graag nieuwe potten voor op de vensterbank.
Eerst kwam ze even kijken en wat foto s maken en enkele weken later kwam ze met allerlei leuke spullen.
Het is heel leuk geworden, meteen veel sfeervoller. Het ging allemaal heel gemoedelijk, geen probleem als ik iets niet leuk vond, dat gaat gewoon weer mee terug. Dus geen verplichtingen. Ook toen ik later nog een paar potten wilde ruilen, geen enkel probleem.
Kortom, ik ben zeer tevreden en kan het iedereen aanraden.

Jacolien Gonggrijp, de Goorn


Na een flinke verbouwing aan onze boerderij zijn wij gaan nadenken over de inrichting.
Aangezien wij negen vensterbanken hebben en een ruimte van 85 m² (kamer en keuken), was het redelijk complex, om hier een mooi totaalbeeld van te maken.
Toevallig kwamen wij in contact met een dorpsgenote, die vertelde over Erica en hoe zij werkt. Bij de dorpsgenote in huis gekeken en enthousiast geworden met de aankleding van Erica.
Dus contact gezocht met Erica en al snel kwam ze bij ons foto's nemen. Tevens de accessoires die wij al hadden, uitgestald en laten zien. Ze nam hier alle tijd voor en het voelde enorm goed. Hier komen wij wel uit, dachten wij gelijk.
Erica zou op pad gaan en bellen voor een volgende afspraak.
Zo gezegd, zo gedaan.
Na een paar weken kwam Erica met de spullen, best wel spannend. Ze heeft geschoven met de spullen, die wij al hadden.
Alle vensterbanken aangekleed met een prachtige serie potten, die ik zelf nooit gevonden had. Nog wat windlichten en een paar fotolijsten er bij, en het is helemaal af. Tevens wat schemerlampen neergezet voor een prachtige sfeer.
Zo enthousiast als ze bezig is, een genot om naar te kijken en het resultaat is prachtig. Erica had ook nog een paar accessoires mee voor de hal, die wij net geschilderd en behangen hadden. Het resultaat is in een woord fantastisch, en wij voelen ons hier erg rijk mee. Een aanrader dus voor iedereen, die het moeilijk vind om er een mooi geheel van te maken.

John en Marian Schoenmaker


Eind vorig jaar ben ik tijdens een open huis bij Erica gaan kijken. Ik heb haar toen gesproken en vond het heel leuk om te horen hoe enthousiast zij over haar werk vertelde. Ik heb gevraagd of ze ook een keer bij mij wilde langskomen. Al jaren had ik dezelfde potten op de vensterbank staan en wilde weleens iets anders. Ook had ik een hoek in de kamer waarvan ik niet wist wat ik daar kon neerzetten. Erica is eerst langs geweest om alles even te bekijken en op te meten.
Na een paar weken belde ze mij op om weer een afspraak te maken want ze had een aantal dingen voor mij uitgezocht. Ze had haar hele auto vol en kon uit vele dingen kiezen. Nadat ze alles op mijn vensterbank had neergezet, was de keuze snel gemaakt. De hoek heeft ze gevuld met twee vogels die ik al had maar die bij mij op een andere plek stonden. Het is heel mooi geworden en ik ben er nog steeds erg blij mee.

Jolanda Vriend


Ik vond het een hele leuke ervaring om een party van Erica bij mij thuis te hebben. Van tevoren had ik mijn vensterbanken en tafeltjes leeggehaald, zodat Erica het weer vol kon zetten met allemaal mooie spullen. De reacties van de mensen waren ook allemaal erg enthousiast en het is allemaal heel vrijblijvend, wat het allemaal heel gezellig maakt. Ik zou het zo weer doen, want de collectie wisselt steeds en het blijft leuk.

Franka Schouten


Na onze verhuizing waren we al redelijk tevreden met de inrichting van onze woonkamer maar toch misten we nog net de finishing touch. Omdat we zelf toch niet helemaal wisten wat er nu nog miste heeft Greet contact opgenomen met Erica Rinkel van Deco Enzo.
Erica heeft eerst vanuit alle kanten onze woonkamer gefotografeerd en heeft daarna samen met Greet haar ideeŽn besproken. Na enkele weken kwam Erica met een aantal verschillende hoektafels, een andere salontafel en side tables, diverse schemerlampen en decoratieve materialen. Erica heeft de bestaande banken en stoelen in een andere opstelling geplaatst.
De gang en de zijkant van de kamer stonden eerst vol met de door Erica meegebrachte materialen. Samen met Greet werden verschillende tafels neergezet, verplaatst of weer teruggezet en zo langzamerhand groeide het geheel tot een prachtig resultaat.
De combinatie van de nieuwe salontafel, de hoektafels, de side table, gecompleteerd met bijpassende schermerlampen en decoratieve spulletjes maakte ons helemaal blij. Het resultaat mag gezien worden en wij hebben nu de voor ons perfecte woonkamer!

Fred en Greet Hekelaar


Soms heb je het gevoel dat je iets in je kamer wil veranderen, maar je weet niet wat en hoe. Dan is het fijn als je er iemand bij kunt vragen die met frisse ogen door jouw kamer loopt. Dit bracht mij op het idee om Erica erbij te vragen. Zij kwam, liep een rondje door mijn huis om even sfeer te proeven, dronk een kopje thee en gaf vervolgens een heleboel handige, praktische en uitvoerbare tips. Dit alles in een sfeer van volledige vrijblijvendheid. Daarnaast heeft ze mijn vensterbanken gerestyled met prachtige potten en een mooie lamp. Straks nog de finishing touch met twee grote windlichten en het plaatje is af. De naar verhouding kleine aanpassingen hebben mijn kamer een andere uitstraling gegeven. Een aanrader voor iedereen!

Wilma Dekker

 


© 2009-2018 Deco Enzo
 

DECO ENZO is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 37146247